Eerste malariapilletje! - Reisverslag uit Katwijk-Midden, Nederland van Hubrecht Bakkenes - WaarBenJij.nu Eerste malariapilletje! - Reisverslag uit Katwijk-Midden, Nederland van Hubrecht Bakkenes - WaarBenJij.nu

Eerste malariapilletje!

Door: hubrecht bakkenes

Blijf op de hoogte en volg Hubrecht

09 Februari 2012 | Nederland, Katwijk-Midden

Zo, m´n eerste malariapilletje zit erin! nu gaat het toch echt wel bijna beginnen!! Snel nog even dorp in voor de allerlaatste inkopen, dan nog de koffer inpakken en natuurlijk een laatste rondje Katwijk om iedereen gedag te zeggen! Morgen om 6 uur S´OCHTENDS sta ik paraat om schiphol, tja je moet er toch wat voor over hebben!

• 09 Februari 2012 - 17:11

Astrid Burghout:

Hoi Hubrecht,
    Het komt nu echt dichtbij hè?!
    Lekker de warmte in.
    Ook via deze weg heeeeeeeeel veel plezier gewenst en ik zie je morgenochtend!
    Astrid

• 09 Februari 2012 - 18:35

Elise:

Nog een paar uurtjes..... Spannenddddd!! Vannacht nog lekker in je eigen bed, geniet er maar van! Je weet maar nooit waar je vrijdagnacht ligt ;-).

• 11 Februari 2012 - 07:12

Germaine:

Wat ben ik jaloers op jullie! Ik begreep van dhr. Windmeijer dat het heerlijk warm is. Ontzettend veel plezier, had ik ook aan Cas doorgegeven, maar dit kan ik jullie niet genoeg wensen. Geniet er van.